Egitim-Dünyası

AÖF Şifremi Unuttum Diyenler, İşte Çözümü 2015

AÖF Şifremi Unuttum Diyenler, İşte Çözümü 2015

AÖF Şifre Öğrenme Yolları , AÖF Şifremi Unuttum,Şifremi Hatırlamıyorum

Bahar dönemi kayıtları yaklaşırken Aöf ile alakalı şifre sorunları gün geçtikçe artıyor, birçok öğrenci bu konuda mağduriyet yaşıyor, eğitim dünyası sitesi olarak yine öğrencilerin bu sorunu çözmesi için en kolay ve sistemli bilgileri yayınlıyoruz.

Bahar dönemi kayıtları yaklaşırken, şifrenizi unutmuş ya da hatırlamıyor iseniz, şifrenizi alabileceğiniz yöntemler aşağıda yer almaktadır.

AÖF Şifreleri Şu Yollarla alınabilir:

1.ğer şifre hatırlatma kaydı yaptırdıysanız Şifre Hatırlatma sayfasına giderek şifrenizi öğrenebilirsiniz.

2. aö fşifremi unuttumÖncelikle sisteme öğrenci girişi yapmak için buradaki bağlantıya tıklayın http://aof.anadolu.edu.tr/ Linke tıkladıktan sonra açılan pencerede eğitim programları kısmından ( Türk bayrağı) olan kısma tıklayarak ardından da öğrenci girişi bölümünde yer alan Yan taraftada resimde gösterdiğimiz “Şifremi Unuttum” linkine tıklayarak  gerekli adımları doldurarak şifrenizi alabilirsiniz.

 

3. 0850 200 46 10 – 19 numarasından şifrenizi alabilirsiniz. Not: Sorun çıkmaması için AÖF’e kayıt olurken kullandığınız telefonunuzla arayınız.

 

4. Size En yakın olan AÖF bürolarından kimliğinizle beraber gittiğinizde rahatlıkla  alabilirsiniz.

 

AÖF ile alakalı aynı zamanda :

Aöf Sınav Giriş Belgesi – Aöf Öğrenci Girişini nasıl yaparım?
Anadolu Üniversiesi Açıköğretim Fakültesi yani AÖF Öğrencileri sınava giriş belgelerini, aöf sınav sonuçlarını, ve aöf büro hizmetlerini tek bir internet adresinden almaktadırlar.

Aöf Büro hizmetleri ve aöf sınav sonuçları, sınavlardan aldığınız notlar, adres değişiklikleri ve bir çok işlemi artık yukarıdaki adresten yapacaksınız. Siteye giriş yapabilmek için Aöf bürolarından şifre temin etmeniz gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra değiştirebilisiniz. Eğer şifrenizi unuttu veya kaybettiyseniz ve şifre hatırlatma kaydı yapmadıysanız tekrar aöf bürosuna gidip yeni şifre almak durumundasınız.

2014-2015 AÖF Güz dönemi final sınavı giriş belgeleri nasıl çıkartılır ?


Öncelikle sisteme öğrenci girişi yapmak için buradaki bağlantıya tıklayın http://aof.anadolu.edu.tr/ Linke tıkladıktan sonra açılan pencerede eğitim programları kısmından ( Türk bayrağı) olan kısma tıklayarak ardından da
TC. Kimlik Numarası veya E-posta adresinizle alanını sisteme giriş yapıp, sol üstte yer alan menüden “Sınav Giriş Belgesi”ne tıklayın.
Alt kısımda bulunan yazıcı simgesine tıklayarak belgenizi yazdırabilirsiniz. Aynı şekilde belgeyi indirip, klavyenizden ctrl + p tuşlarına basarakta da yazıcıdan çıkarabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ