Egitim-Dünyası

Pedagojik Formasyon için Üniversitelere Kayıt Tarihleri 2014

Pedagojik Formasyon için Üniversitelere Kayıt Tarihleri 2014

indirPedagojik formasyon kayıt tarihleri, pedagojik formasyon sınav sonuçlarına göre üniversitelere kayıt tarihleri, kayıt için gerekli şartlar, üniversitelere formasyon için kayıt tarihleri 2014 ile ilgili detaylar yazımızın devamındadır….         

 

 

 

[stextbox id=”download” caption=”DİKKAT”]

İlginizi çekebilir:

>>>>2015 Şubat formasyon Başvurusu?<<<<

 İle ilgili Detaylar için Tıklayın

 [/stextbox] [stextbox id=”info” caption=”Formasyon ile ilgili güncel yazımız”]

Üniversite (Açıköğretim dahil) Okurken Formasyon Almak için gerekli şartlar 2014(tıklayın)

[/stextbox]

 

  2013-2014 pedagojik formasyon Sonuçları, 30 Ocak 2014 günü saat 19:30′dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklandı.. Tercihleri sonucunda pedagojik formasyon eğitimi almak için bir üniversiteyi kazanan öğretmen adayları için kayıt dönemi kısa bir süre içinde başlayacak ve başvuru süresi kısa olacak. Pedagojik formasyon kayıtları ve tarihleri adayların kazandıkları üniversiteler tarafından  3-7 Şubat  arasında yapılacaktır.

 

       Adaylara her zamanki gibi egitim-dunyasi.net olarak tavsiyemiz başvuru süresininde kısa olduğunu düşünerek ilk gün hemen kazandığı üniversitenin internet sitesinde yayınlanan 2014 yılı pedagojik formasyon kayıt duyurusu var iss onu inceleyerek yok ise üniversite  ile irtibata geçerek önce kayıt için ayrıca gerekli bir evrak isteyip istemediklerini öğrenmek sonra ise kayıt için gerekli prosedürü öğrenerek kayıt işlemini bir an önce aradan çıkarmalarıdır

     “Programlara yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, adayların yerleştirildikleri programların bağlı olduğu üniversite rektörlüklerine ÖSYM tarafından elektronik ortamda gönderilecektir.

Üniversiteler tarafından kayıtlar 3-7 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.”

[stextbox id=”info” bcolor=”1208f6″] Güncellemeleri ve yeni yazılarımızı  Sayfamızdan,  Sayfamızdan                                      veya  google plus sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

egitim-dunyasi.net olarak sizin için hazırladığımız yazımızla ilgili sorularınızı ve merak ettiklerinizi aşağıya yorum olarak yazabilirsiniz

[/stextbox]
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ