Egitim-Dünyası

Öğretmenlik için Zorunlu Hizmet Bölgeleri 2012

Öğretmenlik için Zorunlu Hizmet Bölgeleri 2012

meb zorunlu hizmet okulları 2012,Öğretmenlik için Zorunlu Hizmet Bölgeleri,Zorunlu Hizmet Bölgeleri 2012 2013,2013 zorunlu hizmet,istanbul ankara izmir adana bursa 2012 zorunlu hizmet bölgeleri öğretmen hakkındaki liste ve liste hakkındaki detaylı bilgi yazımızın devamındadır.

Milli eğitim bakanlığı öğretmenler için zorunlu hizmete tabi okulların listesini açıkladı. yapılacak 40 bin öğretmen atamasında, Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı atamların  yapılacağı  okullar listesinde, sadece hizmet bölgesi yer almaktaydı. Hizmet alanı ile ilgili bilgiler yer almıyordu, bu nedenle de hangi okulun zorunlu hizmete tabi olu olmadığı bilinemiyordu. Milli Eğitim Bakanlığının, 40 bin öğretmen atamasında yer alan okulların “hizmet alanı” bilgisininde yeraldığı klavuz yayımlandı.

1- 40 bin öğretmen atamasında yer alan okul listesi MEB tarafından güncellenerek yeniden yayımlanmıştır.

2- İndirdiğiniz excel dosyasının son sütununda yer alan zorunlu durumu bilgisi, bir okulun zorunlu hizmete tabi olup olmadığını gösteren “hizmet alanı” bilgisidir. Son sütunda yer alan rakam 4, 5, 6 ise o okul zorunlu hizmete tabidir.

Zorunlu Hizmet Okulları Listesini indirmek için tıklayınız – indir

[stextbox id=”info”]egitim-dunyasi.net olarak sizin için hazırladığımız yazımızla ilgili sorularınızı ve merak ettiklerinizi aşağıya yorum olarak yazabilirsiniz[/stextbox]

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ