Egitim-Dünyası

Hitit Üniversite Kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler 2012

Hitit Üniversite Kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler 2012

Hitit Üniversite Kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler 2012 140*140 Hitit Üniversitesi Kayıt Tarihleri 2012 2013,  Hitit Üniversitesi Kayıt İçin Gerekli Belgeler, 2012 Üniversite Kayıt tarihleri ne zaman, Ön Kayıtlar, Hitit üniversite Kayıt esnasında istenen belgeler evraklar , Ön Kayıt Tarihleri, Kesin Kayıt İşlemleri  hakkında detaylı bilgi yazımızın devamındadır.

 

 

[stextbox id=”warning”]EK YERLEŞTİRMEDEN YERLEŞEN ADAYLAR İÇİN KAYIT TARİHLERİ, BAŞVURULARI VE GEREKLİ EVRAKLAR IN BİLGİSİNİ AŞAGIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

[/stextbox]

[stextbox id=”info”]Buraya tıklayınız  https://www.egitim-dunyasi.net/ek-kontenjan-ek-yerlestirme-ile-universite-kayit-tarihler-ve-belgeler.html

[/stextbox]

 

Hitit Üniversite Kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler 2012

Üniversite Adı:Hitit Üniversitesi

Eğitim Dili: Türkçe 

Kuruluş Tarihi: 2006

[stextbox id=”info” caption=”2012 Kayıt Tarihleri” collapsing=”false” collapsed=”false”]3 – 7 Eylül 2012 Tarihleri arasındadır her bölüme ait kayıt tarihleri ve ayrıntılar aşağıdadır.[/stextbox]

Üniversitenin resmi İnternet Sitesi:www.hitit.edu.tr

 

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemizi kazanarak kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizin ilk kayıtları 3 Eylül – 7 Eylül 2012 tarihleri arasında aşağıda belirtilen takvim çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Fen Edebiyat Fakültesi 03 Eylül 2012 Pazartesi
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
Sungurlu Meslek Yüksekokulu
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 04 Eylül 2012 Salı
İskilip Meslek yüksekokulu
İlahiyat Fakültesi 05 Eylül 2012 Çarşamba
Mühendislik Fakültesi
Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu 06 Eylül 2012 Perşembe
Sağlık Yüksekokulu
Meslek Yüksekokulu 07 Eylül 2012 Cuma
Alaca Meslek Yüksekokulu
Öngörülen günde kayıt yaptıramayanlar

Kayıt Yeri : Fen Edebiyat Fakültesi

Yeni kazanan öğrencilerimizin kayıt işlemleri için yapmaları gereken tüm bilgileri/belgeleri içeren kişisel dosyaları, izleyen hafta içerisinde belirttikleri adreslere gönderilecektir.  (Dosyaları kendilerine ulaşmayan öğrencilerimiz,  kayıt ofisinde dosyalarını temin edebilirler.

Engelli öğrencilerimizin talep etmeleri halinde kayıt süresince gereksinim duyacakları ekipmanlar imkanlar ölçüsünde temin edilecek ve yine talep etmeleri halinde kendilerine özel refakatçiler verilecektir. Bu durumdaki öğrencilerimizin [email protected]  e-mail adresinden ekipman/refakatçi taleplerini üniversitemize iletmeleri yeterli olacaktır.

Kayıtlarda İstenecek Belgeler

1) Sonuç belgesi 1 adet (internet çıktısı)
2) Mezun olduğu liseden alınan diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi, ayrıca mezuniyet durumunda olan öğrencilerin bütünlemeye kaldığı derslerini gösterir onaylı yazı (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
3) Nüfus Cüzdanının aslı  (T.C. numarası)
4) 12 adet 4,5×6 cm ebadında fotoğraf
5) Katkı Payı birinci taksitinin yatırıldığına dair belge (Halk Bankası Şubeleri)
6) Banka Şubesi ve Hesap No-IBAN No
7) Askerlik Beyan Formu

Not: yeni kayıt olacak Öğrencilerimize PTT kargo ile dosya gönderilmiştir. Gönderilen dosyada kayıt işlemleri konusunda detaylı bilgi verilmektedir.

[stextbox id=”info” caption=”2012 Kayıt için gerekli belgeler ve kayıt işlemleri” collapsing=”false” collapsed=”false”]Kayıt Belgeleri ile detaylı açıklama ve bilgileri ve kayıt sırasındaki işlemlerin detayını yazımıza tıklayarak öğrenebilirsiniz[/stextbox]
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ