Egitim-Dünyası

2015 AÖF Final Sonuçları Tarihi Açıklandı !

2015 AÖF Final Sonuçları Tarihi Açıklandı !

AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih açıklandı.

Birçok öğrencinin beklediği AÖF sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu , sınavın açıklanma tarihi en geç 12 şubat.
Milyonlarca Açıköğretim Fakültesi öğrencisinin heyecanla beklediği AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) Güz Dönemi Final Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Dört gözle beklenen müjdeli haberi öğrencilere Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney verdi.
AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu!

Milyonlarca Açıköğretim Fakültesi öğrencisinin heyecanla beklediği AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) Güz Dönemi Final Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Dört gözle beklenen müjdeli haberi öğrencilere nadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney verdi.

Anadolu Üniversitesi 17. Akademik Bilişim Konferansı kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) açılan Açıköğretim Fakültesistandında konuyla alakalı İHA’ya açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı veAçıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin merak ettiği soruya açıklık getirdi.

24-25 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan AÖF Güz Dönemi Final Sınavı’nın sonuçlarına ilişkin Prof. Dr. Güney, sonuçların 12 Şubat Perşembe gününe kadar açıklanacağını bildirdi. Güney, “Bana gelen bilgiler doğrultusunda sonuçları 12 Şubat Perşembe gününe kadar açıklamayı planlıyoruz” dedi. 

AÖF ÖĞRENCİLERİNE E-BÜLTEN HİZMETİ

Prof. Dr. Güney, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik e-bülten uygulaması başlattıklarını da kaydetti. “Bu bültende, açıköğretim sistemindeki yeniliklerden yapılan çalışmalara kadar birçok haber yer alıyor” diyen Güney, şöyle devam etti:

“9 sayfalık bültenimizi öğrencilerimize e-mail yoluyla gönderiyoruz ve ilk bültenimizi gönderdik. Açıköğretim sisteminden haberdar olmak isteyen öğrencilerimiz buradan merak ettikleri haberlere kolaylıkla ulaşabilirler. Öğrencilerimiz lütfen e-mail’lerindeki e-bültenleri okusunlar.”

Güney, e-bülten’in öğrencilere şuan için 1 ayda bir, ilerleyen zamanlarda ise 15 günde bir gönderileceğini de aktararak, öğrencilerden “@anadolu.edu.tr” uzantılı mail adreslerini aktif kullanmalarını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. leyla dedi ki:

    Bu sefer gerçekten geciktirdiler sanki aöf dönem sonu sınav sonuçlarını…

BİR YORUM YAZ