Egitim-Dünyası

2015 ALS İçin Son Başvuru Tarihleri

2015 ALS İçin Son Başvuru Tarihleri

Askeri Liseler İçin Son Başvuru Tarihleri

Asker liselere başvuru ve alım için son günler, ayrıntılar haberin devamında;
-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2015-ALS) 19 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.2015 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Kılavuzu

Askeri liseler sınavı başvuru kılavuzu yayımlandı!

2015-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2015-ALS) 19 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

Sınava başvurular 19 Şubat – 05 Mart 2015 tarihleri arasında olacak. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklar.
Başvurular, kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacak. Bu sınava başvuru yapacak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

DUYURU

Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2015-ALS) : Başvurular

2015-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2015-ALS) 19 Nisan 2015 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular 19 Şubat – 05 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, başvuru işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır.

Bu amaçla hazırlanan Kılavuz ektedir. Başvurular, Kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacaktır. Bu sınava başvuru yapacak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2015 Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Kılavuzu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ