Egitim-Dünyası

YGS Futbol Takımına Karşı 2015

YGS Futbol Takımına Karşı 2015

Orduspor’lu Futbolcuların Rakibi YGS

Orduspor futbolcularından 14’ü YGS’ye girdi. Aynı gün futbol maçları olan futbolcular, sınavdan çıkar çıkmaz koştur koştur maça gittiler. Çıktıkları maçta Osmanlıspor’a 2-0 kaybeden Orduspor’un, birçok futbolcusu sınava girdi.

Orduspor’lu futbolcular hem YGS’ye girdi hem maça çıktı. Orduspor’da 18 kişilik takım kadrosunda mevcut bulunan lise öğrencisi 14 futbolcu Ordu ve Trabzon’da çeşitli okullarda gün içerisinde YGS sınavına girdi. Altınordu İlçesi’nde sınava giren futbolculardan bazıları Orduspor Kulübü’nde sabah kahvaltısı yaptıktan akabinde sınava girecekleri okullara gitti. Sınav öncesi kulüpte Teknik Direktör Hüseyin Özcan’la bir araya gelen futbolcular kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

Hüseyin Özcan, gün içerisinde oynayacakları Osmanlıspor maçının ertelenmesi için TFF’den istekte bulunduklarını ortaya koyarak , “Benim oyuncularım sabah kahvaltı yapıp sınava gittiler. 1’e 10 kala biten sınavdan koşa koşa maça gelecekler. Acele şekilde maça çıkacaklar. Osmanlıspor’un mağdur olmasını istemeyiz esas mağdur olan şuanda Orduspor’dur. Mağdur olan biziz, bizi bu sıkıntılı zamanda sıkıntımızı bir kat daha artıracak bir uygulamadır” diye belirtti . Orduspor Kulübü’nün YGS’ye girecek fuitbolcuları için maç saatinin ya da tarihinin ertelenmesi talebi üzerine hafta içi aldığı kararla TFF Orduspor-Osmanlıspor maç saatini 13.00’dan 15.00’a erteledi. Futbolculardan Serkan Korkmaz YGS sınavı ve karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, “Sabah kahvaltımızı yaptık, forma eşofmanlarımızı giydik. Sınava gireceğim, hem imtihan hem maç mühim , inşallah bu üç puanı alırız” diye belirtti . Muhammet Can Öztürk ise “Bugün mühim bir imtihan , bir senedir çalışıyoruz neticede . İnşallah hayırlısı olur. Maçı da inşallah güzel bir sonuçla kazanırız diye umuyorum “ifadelerini kullandı. Mehmet Batuhan Şenel’de sınavdan çıkıp stada gideceğini ortaya koyarak maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti .

Gazete İnternet Yayını

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ