Egitim-Dünyası

ÖSYM Çağrı Merkezi Kuruyor 2015

ÖSYM Çağrı Merkezi Kuruyor 2015

ÖSYM Çağrı Merkezi İle Sorulara Cevap Verecek

ÖSYM sorulan sorulara daha hızlı ve anında yanıt vermek için çağrı merkezi sistemi kuruyor ayrıntılar haebrinde devamında;
ÖSYM Başkanı Ali Demir, 2015 YGS ile ilgili yaptığı konuşmada, Cumartesi ve Pazar günleri ÖSYM’de 40 kişilik özel bir ekibin 24 saat boyunca hazır olacağını ve her türlü sorunun anında çözüleceğini söyledi. Demir, “Bütün bunlara rağmen adaylarımız, sınav binası sorumlusuna veya koordinatörüne erişememesi durumunda, ÖSYM çağrı merkezi 444 ÖSYM yani 444 67 96’ya tüm operatörlerden, erişilebilir”  bilgisini verdi.

YGS’de geçen yıllardan farklı bir uygulama olmadığını, sınavda 160 soru için 160 dakika verildiğini belirten Demir, sınavın 12.40’da biteceğini ancak görme engelli adaylar için 30 dakika ek süre verileceğini ilave etti.

Adaylar Sınava Girecekleri Binaları Kontrol Etsinler
Demir, sınavda güvenliğin sağlanmasının sadece görevlilerin işi olmadığına, adayların da buna destek vermesi gerektiğine işaret etti. Tüm kamuoyunun sınava destek verdiğini belirten Demir, adayların da bunun bilincinde hareket etmelerini istediklerini belirtti. Adayların, herhangi bir aksaklık söz konusu olduğunda doğrudan ÖSYM görevlilerine ulaşmasını isteyen Demir, sınav koordinatörleri, sorumluları, koordinasyon merkezi görevlileri ve çağrı merkezi çalışanlarının her türlü soruya cevap verebileceğini de sözlerine ekledi.

10.00-16.00 Arasında Okullar Açık

Öte yandan ÖSYM’nin internet sitesinde yapılan duyuruda, adayların YGS’ye gireceği okul ve binaların, temizlik, aydınlatma ve mevsim koşullarına göre ısınma bakımından hazır hale getirildiği açıklandı. Adayların sınava girecekleri okul, bina veya salonu sınav gününden önce görebilmeleri amacıyla, 14 Mart 2015 Cumartesi, saat 10.00-16.00 arasında açık tutulacağı duyuruldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ