Egitim-Dünyası

2015 -2016 AÖF Kayıtları Ne Zaman Başlıyor? Kayıtlar Nasıl Yapılacak ?

2015 -2016 AÖF Kayıtları Ne Zaman Başlıyor? Kayıtlar Nasıl Yapılacak ?

AÖF KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR NASIL YAPILACAK ?

2015 – 2016 öğretim yılında anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesine kayıt olacaklar için kayıt tarihleri Anadolu Üniversitesi tarafından duyuruldu. ÖSYS Yeni Kayıt, İkinci Üniversite Dikey Geçiş, Yatay Geçiş, Ek yerleştirme ve Af Kapsamında yapılacak olan kayıtların tarihlerine ve ilgili duyuruya yazının devamından öğrenebilir kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz.

Açıköğretim 2015-2016 Kayıt İşlemleri nasıl yapılacak ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Aöf kayıt işlemleri her yıl olduğu gibi bu yılda iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Aöf Kayıtlarnda izlenecek Birinci Aşama;

İnternet üzerinden ön kayıt, kayit.anadolu.edu.tr web adresinden kayıt türünüzün seçilerek istenilen bilgilerin girilmesi ve onaylanarak çıktıların alınması şeklinde gerçekleşmektedir. ( Kayıt Sayfası kayıt tarihleri içinde aktif hale gelecektir. )

– Kayıtlarda İkinci aşamada izlenecek yol ise;

Bankaya öğrenim gideri yani 2015 açıköğretim harç ücretlerinin ödenmesi ve Aöf bürosuna giderek Üniversitenin bizden istediği evrakların teslimi ile gerçekleşecek ve kayıt işleminiz tamamlanmış olacaktır.

2015/2016 Açıköğretim Kayıtlarında İstenen Belgeler;
1. İnternet Başvuru Belgesi ( İnternetten Ön kayıt Yaptıktan Sonra Aldığınız Çıktı )
2. Fotoğraflı-İmzalı Form ( İnternetten Ön kayıt Yaptıktan Sonra Aldığınız Çıktı )
3. Öğrenci Bilgi Formu( İnternetten Ön kayıt Yaptıktan Sonra Aldığınız Çıktı )
4. Öğrenim Belgesi ( Lise Diplomanız veya Öğrenim Yazısı ) ( Diplomanız yok veya kayıp ise mezun olduğunuz okuldan diplomanız yerine geçecek okulun kaşesi ve belgeyi verenin imzasının olduğu belge. ) ( Diplomanız okuduğunuz okulda ise, o okulda okuduğunuza yani öğrenci olduğunuzu belirten okulun kaşesi ve imzası olan belge ( İkinci üniversite olarak okuyorsanız bunu kullanabilirsiniz. )
5. Fotoğraf ( 4 ad.) ( Son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır, başörtülü resimler kabul edilmektedir. )

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ