Egitim-Dünyası

Yeni Şubelere Eleman Alımı 2015

Yeni Şubelere Eleman Alımı 2015

Vakıfbanktan güzel haber

Vakıfbank, 40 yeni şubeyle 800 kişi alacak.

Okuldan mezun olan olan gençlere ufakta olsa bir müjde geldi,vakıfbank 800 kişiyi işe alıcak.

Vakıfbank, 40 yeni şubeyle 800 kişiyi istihdam edecek
İşletme ,iktisat ve birçok bölüm için büyük bir müjde geldi, ayrıntılar haberimizin devamında,

Türkiye’de KOBİ bankacılığı ve kredilerle büyüyen Vakıfbank, yaptığı atakla yılın son çeyreğinde 683 milyon lira kar ederek 2014 yılını 1 milyar 753 milyon TL net karla kapattı. Bankanın aktif büyüklüğü yüzde 17 artarak 158 milyar lirayı, nakdi kredileri yüzde 21 artarak 104 milyar lirayı, mevduatı ise yüzde 13 büyüme ile 91 milyar lirayı aştı.

Konsolide olmayan finansal sonuçlara göre 2014 yılında nakdi ve gayri nakdi olarak 133 milyar TL finansman sağlayan Vakıfbank, 2014 yılında şube sayısını 893’e yükseltti.

Rakamları değerlendiren Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, global ekonomideki belirsizlik nedeni ile kırılganlığın arttığı bir dönemde, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirtti. Aydoğan, “Müşterilerimize daha yakın olma ve tabana yayılma stratejisi doğrultusunda 2015 yılında da şube açılışlarına devam edeceğiz. 1000 şube hedefimiz çerçevesinde azami çabayı göstererek 40’a yakın yeni şube açmayı ve yaklaşık 800 personel alımı yapmayı planlıyoruz” dedi. Aydoğan, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Ekonomimizin temel taşı ve ihracatımızın motoru konumundaki KOBİ’ler başta olmak üzere reel ekonomiyi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Eğitim dünyası sitesi olarak sadece öğrencilerin değil iş imkanı arıyan ve çeşitli memurluklar isteyen arkadaşlara da en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ