Egitim-Dünyası

Sertifikalı Ücretsiz Psikoloji Dersi 2015

Sertifikalı Ücretsiz Psikoloji Dersi 2015

Sertifikalı Psikoloji Dersi

Sertifikaya herkes sahip olabilir, ayrıntılar için haberimizin devamını inceleyin.

Sertifikalı psikoloji dersleri herkese ücretsiz

 

Herkesi mutlu edecek bir haberve fırsat işte herkesin sadece bir tıkla sahip olabaliceği bir kampanya ve belge işte sertifikalı ücretsiz psikoloji dersleri, haberimizin devamında ayrıntıları fırsatları ve tek linkte ulaşımı sağlayabilirisiniz.
Kendinizi ve çevrenizi eğitmede işte FIRSAT. Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği’nin kendinizi geliştirmeniz için verdiği online derslere ulaşım şimdi ücretsiz.
Online ve video derslerinden oluşan, uzman psikologların ve alanında profesyonel akademisyenlerin hazırladıkları tüm bu fırsat için hemen şimdi başvurabilirsiniz.

Başvuru linki: http://www.ppd.com.tr/basvuru/

Dersleri izleyen tüm başvuru sahipleri, internetten izledikleri bu derslerin bitiminde ulusal ve uluslararası sertifika sahibi olmaktadırlar.

Şu ana kadar 80.000 ‘den fazla öğrencisi olan Psikologlar ve Psikiyatristler Derneği, Psikologlar Federasyonu üyesi olup, derslerin sonunda başvuru sahibinin alacağı eğitim hem başvuru sahibini daha iyi bir birey yapmakta, psikoloji ve kültür anlayışını değiştirmekte, hem de bu kısa kurs sonrasında hak edilen sertifika iş ve sosyal yaşamda başarı ve kariyer yolları açmaktadır.

Site yönetimi olarak her türlü eğitim ve öğretime destek vermeye devam edecektir sitemizi takip etmeye devam edin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ