Egitim-Dünyası

ODTÜ Kayıt tarihleri ve kayıt belgeleri 2014

ODTÜ Kayıt tarihleri ve kayıt belgeleri 2014

ODTÜ Kayıt Tarihleri 2014 2015,  ODTÜ Kayıt İçin Gerekli Belgeler, 2014 Üniversite Kayıt tarihleri ne zaman, Ön Kayıtlar, ODTÜ Kayıt esnasında istenen belgeler evraklar , Ön Kayıt Tarihleri,  ODTÜ kayıt tarihi ve kayıt belgeleri, Kesin Kayıt İşlemleri  hakkında detaylı bilgi yazımızın devamındadır.

ODTÜ Akademik Takvim 2014 – 2015 (detaylı)Öncelikle eğitim-dunyasi.net olarak yeni üniversiteli arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve üniversite hayatlarında da başarılar diliyoruz .

Üniversitelerine kayıt yaptırmaya gidecek arkadaşlar için genel olarak hazırladığımız kayıt işlemleri ile ilgili ve Ayrıca  ÇOK ÖNEMLİ UYARILAR VE BİLGİLENDİRMELER içeren bu başlıktaki yazımızada bir göz atmanızı öneriyoruz yazı için tıklayın :https://www.egitim-dunyasi.net/universite-kayit-icin-gerekli-belgeler-ve-uyarilar-2014-2015.html

Aşağıda ODTÜ tarafından istenen genel bilgiler tarihler ve kayıt koşulları yer almaktadır. Ayrıca ODTÜnin Akademik takvimide linkini vereceğimiz adreste mevcuttur. Üniversitenin akademik takviminde ön kayıt tarihleri varsa bu tarihler kesin kayıt tarihleri, öğrencilerin ders kayıt tarihleri sınav tarihleri gibi neredeyse bir yıllık plan bulunmaktadır. ODTÜ 2014-2015 Akademik takvimi :

 

2014 ÖSYS ile Üniversitemizin Ankara ve Kuzey Kıbrıs Kampusu Programlarına Yerleştirilen Öğrencilerin Kayıtları

2014 ÖSYS ile Üniversitemizin Ankara ve Kuzey Kıbrıs Kampusu programlarına yerleştirilen öğrencilerimizin kayıtları 2-3 Eylül 2014 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacaktır. Kayıt işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi;https://www.egitim-dunyasi.net/odtu-akademik-takvim-2014-2015-detayli.html

 

 

 

Ankara Kampusu için

 

Kuzey Kıbrıs Kampüsü için

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ