Egitim-Dünyası

2015 Öğretmen Atamalarında Açıkta Kalan Bölümler

2015 Öğretmen Atamalarında Açıkta Kalan Bölümler

AÇIKTA KALAN BÖLÜMLER

2015 şubat öğretmen atamasında bazı bölümlerde başvuru yok desek ne derdiniz? Kiminiz bunun bir şaka olduğunu söyler kiminiz inanmazdınız sanırsak işte binlerce atanamayan öğretmen varken açıkta kalan bölümler.

Öğretmen atamasında binlerce öğretmen sıra beklerken bazı bölümlerde yeterli başvuru olmadığı bildirildi, bazı bölümlerse bunun tam tersi

Kaç aydır atanamayan öğretmenlerin beklediği gün geldi çattı ve tercihler başladı, fakat bazı alımı yapılacak öğretmen bölümlerinde  mezun öğretmen bulmak çok zor.Ayrıntılar haberin devamında

5 bin öğretmen alımında başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Bilindiği üzere, 15 bin öğretmen alımında başvurular 29 Ocak’tan itibaren alınmaya başladı ve 4 Şubat’a kadar devam edecek. Ama ortaya çıkan tablada dikkat çeken istatistikler yer alıyor. 12 öğretmen branşında yeterli başvuru yok.

Milli Eğitim Bakanlığı, bu atamadönemindebaşvuru sayılarını topluca açıklıyor. Yapılan açıklamanın anlık mı, saatlik mi olduğu yönünde bir açıklama MEB sisteminde yer almıyor.

31 Ocak 2015 tarihi saat 13:30 itibariyle, bir çok branşta yüzde 2000’lere varan başvuru varken, 12 branşta henüz yeterli başvuru yok görünmektedir.

İşte şuan itibariyle başvurusu az olan 12 branş 

  1. Arapça
  2. Büro Yönetimi
  3. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi
  4. Din Kült. ve Ahl.Bil.
  5. Gıda Teknolojisi
  6. İlköğretim Matematik Öğr.
  7. Makine Tek./Makine Model
  8. Müzik
  9. Özel Eğitim
  10. Rehberlik
  11. Sağlık Bilgisi
  12. Ulaştırma Hizmetleri
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ