Egitim-Dünyası

2015 KYK Yurt Başvuruları Başlıyor! Tıkla öğren

2015 KYK Yurt Başvuruları Başlıyor! Tıkla öğren

2015 KYK Yurt Başvuruları Başlıyor !

KYK Devlet yurtları için öğrenci başvuruları alınmaya başlanmıştır. 17 Ağustos 2015 tarihine kadar devam edecek başvurular, aşağıdaki linkten gerçekleştirilebilecektir.

İlk defa Özel yetenek sınavı ile yükseköğretim kurumlarına giren, ilk defa lisansüstü programlara katılacak öğrencilerle yatay ve dikey geçiş yapacak öğrenciler ve kurum yurtlarında kalıp öğrenim süresini uzatan öğrencilerin başvuruları daha sonra alınacak.

İlk defa Özel yetenek sınavı ile yükseköğretim kurumlarına giren, ilk defa lisansüstü programlara katılacak öğrencilerle yatay ve dikey geçiş yapacak öğrenciler ve kurum yurtlarında kalıp öğrenim süresini uzatan öğrencilerin başvuruları daha sonra yapılacak

Son güne kadar güncelleme imkanına sahip olacak .

Üniversite sonuçlarının açıklanması ve yerleştirme işlemlerinin sona ermesinin ardından KYK yurtlarında barınacak öğrencilerin başvuruları, dün gece (10Ağustos Pazartesi )itibariyle alınmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada yurt başvurularının 17 Ağustos 2015 Pazartesi gecesi saat 23:59’da sona ereceği hatırlatılarak, internet üzerinden alınacak başvurulardan; ilk kez üniversite kazanan öğrencilerle ara sınıflarda okuyan öğrencilerin yararlanabileceği belirtildi. Öğrenciler başvurunun son gününe kadar bilgilerini de güncelleyebilecek.

Yurt Başvurusu yapmak için tıklayınız.

Başvurusunu daha sonra yapacaklar için güncelleme nasıl yapılacaklar

İlk kez özel yetenek sınavı ile yükseköğretim kurumlarına giren öğrenciler, İlk kez lisansüstü programlara katılacak öğrenciler, 2015-2016 öğretim döneminde yatay ve dikey geçiş yapacak öğrenciler ve kurumun yurtlarında kalıp öğrenim süresini uzatan öğrenciler ise başvurularını daha sonra yapacak.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ