Egitim-Dünyası

2015 AÖF Final Soruları Yayımlandı.

2015 AÖF Final Soruları Yayımlandı.

2015 yılında yapılan aöf sınavı sona erdi şimdi geldi yapılan sınavın sorularının açıklanmasına, haberin devamında sorular yer alıyor.

2015 Aöf Sınav Soruları Yayınlandı

Anadolu Üniversitesinin yapmış olduğu açık öğretim fakültesi (AÖF)

1. Dönem sonu Aöf sınavı 24-25 Ocak tarihinde yapıldı. Anadolu Üniversite tarafından AÖF soru ve cevapları burada

Anadolu Üniversitesinin yapmış olduğu açık öğretim fakültesi (AÖF) 1. Dönem sonu final sınavları 24-25 Ocak tarihinde yapıldı. Anadolu Üniversite tarafından sınavın soru ve cevapları yayınlandı. Anadolu Üniversitesi sınavın soru ve cevaplarını

http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/

linkinden yayınlayarak sınava giren öğrencilerin kendilerini değerlendirme imkânı tanıdı. 2014-2015 1. Yarıyılı final soru ve cevaplarını öğrenmek isteyen Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi, İktisat Fakültesi ve İşletme Fakültesi öğrencileri sisteme TC Kimlik numaraları ile giriş yaparak Fakülte, Bölüm ve Ders seçeneklerini girerek soru ve cevaplara ulaşabilecekler.

Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi yapmış olduğu sınavların soru ve cevaplarını e-kitap olarak yayınlayarak bu yönde öğrencilerine büyük hizmet etmektedir. Sınavın soru ve cevaplarını inceleyerek kendilerini değerlendirme imkânı bulan öğrenciler sınav sonuçları açıklandığında ne ile karşılaşacakları konusunda fikir sahibi olabiliyorlar.

24-25 Ocak tarihlerinde 1. Yarıyıl final sınavına giren öğrenciler girdikleri ders başına 20 soru ile karşılaştı ve şimdi de emeklerinin karşılığı almayı bekliyor. Öğrencilerin aklına takılan önemli sorulardan birisi de sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı. Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarının kesin açıklanma tarihi belli olmamakla beraber önceki sınavlardan edindiğimiz tecrübelere göre ortalama 30 günü bulmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ