Egitim-Dünyası

2015 AÖF Final Sınav Tarihi ve Giriş Belgesi

2015 AÖF Final Sınav Tarihi ve Giriş Belgesi

AÖF final sınavı tarihleri, Açıköğretim güz dönemi Final sınavı, Aöf Final sınavı,AÖF sınav giriş belgesi çıkarma, AÖF sınav giriş belgesi çıktısı alma, AÖF büro, AÖF sınav yerleri, AÖF sınav giriş belgesi güz dönemi, AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır ile ilgili detaylı bilgiler yazımızın devamındadır

AÖF (Açıköğretim) 2014-2015 güz dönemi sonu sınavları yani bilinen adıyla final sınavları 24-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınava giriş için önemli şartlardan biri “sınav giriş belgesi” ayrıca bu belge sınava nerede girebileceğinizin ve diğer detayların bilgisinin bulunduğu  bir belgedir ve yazımızda ne zaman ve nasıl alacağınıza dair detayların yer aldığı anlatılmıştır.

Sınav Giriş Belgemi Ne Zaman Alabilirim

AÖF sınav giriş belgeleri genellikle sınavdan 10 gün önce yayınlanır yani sınav 24-25 ocakta olduğuna göre Aöf sınav giriş belgesine 15 Ocak 2015 tarihinden itibaren aşağıda belirttiğimiz şekilde ulaşabileceksiniz.

Aöf Sınav Giriş Belgesi – Aöf Öğrenci Girişi

Anadolu Üniversiesi Açıköğretim Fakültesi yani AÖF Öğrencileri sınava giriş belgelerini, aöf sınav sonuçlarını, ve aöf büro hizmetlerini tek bir internet adresinden almaktadırlar.

Aöf Büro hizmetleri ve aöf sınav sonuçları, sınavlardan aldığınız notlar, adres değişiklikleri ve bir çok işlemi artık yukarıdaki adresten yapacaksınız. Siteye giriş yapabilmek için Aöf bürolarından şifre temin etmeniz gerekmektedir. Şifrenizi aldıktan sonra değiştirebilisiniz. Eğer şifrenizi unuttu veya kaybettiyseniz ve şifre hatırlatma kaydı yapmadıysanız tekrar aöf bürosuna gidip yeni şifre almak durumundasınız.

2014-2015 AÖF Güz dönemi final sınavı giriş belgeleri nasıl çıkartılır ?

  1. Öncelikle sisteme öğrenci girişi yapmak için buradaki bağlantıya tıklayın  http://aof.anadolu.edu.tr/ Linke tıkladıktan sonra açılan pencerede eğitim programları kısmından ( Türk bayrağı) olan kısma tıklayarak ardından da
  2. TC. Kimlik Numarası veya E-posta adresinizle alanını  sisteme giriş yapıp, sol üstte yer alan menüden “Sınav Giriş Belgesi”ne tıklayın.
  3. Alt kısımda bulunan yazıcı simgesine tıklayarak belgenizi yazdırabilirsiniz. Aynı şekilde belgeyi indirip, klavyenizden ctrl + p  tuşlarına basarakta da yazıcıdan çıkarabilirsiniz.

2015 AÖF Final Sınav Tarihi ve Giriş Belgesi

aof-sinav-giris-belgesi-nasil-alinir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ