Egitim-Dünyası

2015 AÖF Bahar Dönemi Muafiyet Ve Ders Transferi

2015 AÖF Bahar Dönemi Muafiyet Ve Ders Transferi

 2014-2015 Bahar Dönemi AÖF Muafiyet ve Ders Transferi
Evet bu hafta yapılan aöf sınavları ile birlikte yine muafiyet ve ders transferi soruları artarak sistemimize düşüyor, bizde sitemiz olarak sizi bilgilendirmek için tekrar bu konuyu açıyoruz.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 – 2, Türk Dili 1 – 2, Yabancı Dil 1 – 2, Temel Bilgi Teknolojileri 1 – 2 dersleri için 2014-2015 öğretim yılı bahar dönemi için muafiyet başvuruları 26 Ocak – 13 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Daha önce Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde kayıtlı iken yukarıda adı geçen veya bunlara eşdeğer ders/dersleri almış ve başarmış ya da mezun olmuş öğrencilerin kayıtlı olduğu programdaki muafiyet işlemleri ilgili Fakülte tarafından yapılır.

1. AŞAMA: http://aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Girişi linkinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak Muafiyet İşlemleri menüsünde ilgili alanları 26 Ocak – 13 Şubat 2015 tarihleri arasında doldurarak internet başvurusunu tamamlamalıdır.

2. AŞAMA: Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgelerini 26 Ocak – 13 Şubat 2015 tarihleri arasında AÖF Bürosuna teslim etmelidir. Muafiyet işlemleri için gerekli belge/belgeleri teslim etmeyen ya da eksik teslim eden öğrencinin ders transferi ve muafiyet başvurusu kabul edilmeyecektir.

Ders transferi ve muafiyet işlemleri için gerekli belgeler
Diploma aslı ya da onaylı fotokopisi,
Geçici mezuniyet belgesinin aslı,


Mezuniyet tarihini gösteren onaylı transkript (Not durum belgesi)
Bu belgelerinden herhangi biri işinizi görecektir.
Onaylı transkript (Not durum belgesi)
– Mezun öğrenciler yukarıda adı geçen derslerin tümünden,
– Kayıtlı, kaydı silinmiş, lisans programından kaydını sildirerek önlisans diploması alan öğrenciler, alıp başarılı oldukları ders/derslerden ders transferi ve muafiyet talebinde bulunabilir.

Muafiyet talebinde bulunan öğrenci, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Ders Transferi ve Muafiyet Esasları’nı kabul etmiş sayılır.

En güncel ve en güvenilir bilgiler için sitemizi takip etmeye devam edin.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ