Egitim-Dünyası

2012 LYS (üniversite) Yerleştirme Sonuçları

2012 LYS (üniversite) Yerleştirme Sonuçları

2012 LYS (üniversite) Yerleştirme Sonuçları

2012 Lys Yerleştirme Sonuçları, üniversite tercih sonuçları, LYS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak , Ösym yerleştirme Sonuçları ösys LYS Tercih Sonuçları hakkında detaylı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.uzun ve zorlu hazırlıklar sonrasında zor bir sınavdan sonra  ve puanlara göre tercih yapıldıktan sonra  artık büyük an olan yerleştirme sonuçlarının açıklanmasına sıra geldi.

ÖSYM ‘nin her sınav döneminde uyguladığı sonuç açıklama takvimine bakarsak, 2012 LYS tercih Sonuçlarının 13 Ağustos 2012 tarihine kadar açıklanacağını söyleyebiliriz.  Buna göre ösym nin daha önceki yıllarda ki tercihleri açıklama zamanına göre kıyaslama yapılırsa ÖSYS Yerleştirme sonuçlarının 13 – 16 ağustos 2012 tarihleri arasında açıklanacağı beklenmektedir.Şimdiden tüm öğrencilere www.egitim-dunyasi.net olarak  başarılar dileriz.

tercihleri sonucunda Kesin kayıt yapmaya hak kazananların üniversite kayıtları ise 3 – 7 Eylül tarihleri arasında üniversite tarafından belirlenen bir günde yapılacaktır. daha detaylı bilgi için 2012-2013 üniversite kayıt ve ön kayıt tarihleri yazımızı inceleyebilirsiniz

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ