Egitim-Dünyası

2012 AÖF Kayıt Ücretleri Hangi Bankaya nasıl Yatırılacak ?

2012 AÖF Kayıt Ücretleri Hangi Bankaya nasıl Yatırılacak ?

aöf kayıt ücretleri,aöf kayıt ücretleri nasıl yatırılacak,aöf kayıt ücretleri hangi bankaya yatırılacak,açıkögretim kayıt ücretleri hangi banka,aöf kayıt ücretlerinin yatırılıp yatırılmadığını nasıl kontrol ederiz,aöf kayıt ücretlerinin yatırıldığını tc kimlik no ile sorgulama ile ilgili detaylı bilgiler yazımızın devamındadır.

2012-2013 eğitim öğretim  yılı için AÖF Kayıt ücretleri açıklanmıştır. 2012 AÖF Kayıt Ücretleri Hangi Bankaya Yatırılacak sorusu aöf e kayıt yaptıranların ve aöf te okumakta olanların genel bir sorusu şuan . Aşağıda ödeme yöntemleri ve nasıl ödeme yapacağınız açıklanmıştır.( Tabi şuan aklında bu harçların yani katkı paylarının kalkmasından bende yararlanabilecekmiyim sorusuda var bu sorunun cevabı AÖF Harç ücretleri Kaldırıldı mı? başlıklı yazımızda detaylıca açıklanmıştır)

Dikkat: Bankaya ödemenizi yaparken T.C. kimlik numaranızı ve hangi kayıt türü-bölüm / programa kayıt yaptıracağınızı banka görevlisine bildiriniz.
Not: Açıklanan dört yöntem dışında ödemelerin posta havalesi, banka havalesi ve EFT gibi yollarla yapılması kabul edilmemektedir.

Vakıfbank Şubelerine Ödeme

  • Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine T.C. kimlik numaranız ile kayıt yaptıracağınız kayıt türü-bölüm/program belirterek ödemenizi gerçekleştiriniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığından Ödeme

  • Vakıfbank’ta İnternet bankacılığı kullanıyorsanız, Vakıfbank’ın İnternet sitesindeki (http://www.vakifbank.com.tr) “WebŞubem” menüsünden internet şifrenizle giriş yaparak “Ödemeler”, “Üniversite Harç İşlemleri” sırasıyla tıklayınız. Ardından üniversite seçeneğinden “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Ödemeleri”ni seçiniz. Öğrenci numarası olarak T.C. kimlik numaranızı doğru şekilde giriniz. “Devam” tuşunu tıklayınız. Bir sonraki sayfada kayıt türü-bölüm/programa göre yapmanız gereken ödeme tutarları görülecek ve onaylama-nız istenecektir. Onaylamanızdan sonra ekran-da görülecek dekontun dökümünü yazıcıdan alarak öğreniminiz süresince saklayınız.

Vakıfbank ATM’lerinden Ödeme

  • Kartsız Ödeme
  • Parabankomat ATM’lerde, Giriş tuşuna basarak ulaşacağınız “Kartsız İşlemler” ekranında, “Üni-versite Ödeme” işlemini seçtikten sonra ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve ardından T.C. kimlik numaranızı girerek, borçlarınızın listelendiği ekranda kayıt yaptıracağınız programa ait tahsilâtı seçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kartla Ödeme
  • Vakıfbank Bankomat 7/24 kartınızla giriş yaptık-tan sonra “Üniversite Ödeme” seçeneğinde ATM ekranında görünen Anadolu Üniversitesi AÖF kodunu ve T.C. kimlik numaranızı girerek, borçlarınızın listelendiği ekranda kayıt yaptıra-cağınız programa ait tahsilâtı seçip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz bilgilerini gire-rek başkasına ait ödeme de yapabilirsiniz.
  • İşleminizin sonuçlandığından emin olduktan sonra ATM’den aldığınız makbuzu ödeme yap-tığınızı belgelemek için saklayınız.

Telefon Bankacılığı ile Ödeme

  • Vakıfbank İnternet müşterisi olanlar “444 0724 Vakıfbank telefon bankacılığı”nı arayarak sırası ile “Bankacılık Hizmetleri”ni, “12 haneli Vakıf-bank müşteri numarası”nı, “8 haneli İnternet şifresi”ni tuşlayıp, “Müşteri temsilcisine bağlanarak” ödemelerini yapabilirler.

Ödemelerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Bankaya Yapan Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler
Ödemelerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki bankaya yapan öğrenciler, kayıt yaptırırken banka dekontunu AÖF Lefkoşa Bürosuna teslim etmek zorundadırlar.

DİKKAT!

Bankaya ödemenizi yaparken T.C. kimlik numaranızı ve hangi kayıt türü-bölüm / programa kayıt yaptıracağınızı banka görevlisine bildiriniz.
Üniversite tarafından talep edilen veya edilecek olan ödemelerin zamanında yapılmamasından doğacak sonuçlardan Anadolu Üniversitesi sorumlu olmayacaktır. Yanlış yapılacak bir ödemenin sorumluluğu öğrenciye aittir.
Banka dekontunu öğreniminiz süresince sakla-yınız. Dekont daha sonra Üniversite yetkililerin-ce istenebilir.
Öğretim gideri ödemenizi http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresindeki öğrenci harçları kısmından T.C. kimlik numara-nızı ve AÖF bürosunca verilen şifrenizi girerek kontrol edebilirsiniz.

[stextbox id=”info”]

 

  • egitim-dunyasi.net olarak sizin için hazırladığımız yazımızla ilgili sorularınızı ve merak ettiklerinizi aşağıya yorum olarak yazabilirsiniz
[/stextbox]
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ